Tipul bucătăriei:
Sos bolognez ușor de copt
- servește 6
- Uşor
Bolognesa noastră tot-în-unul coaptă este super simplă și săracă în calorii, necesită foarte puțin timp de pregătire și are un gust uimitor! Perfect pentru hrănirea întregii familii și orice resturi pot fi înghețate cu ușurință
Încercați acest cuptor ușor bolognez, apoi verificați clasicele noastre spaghete bologneze și vegetariene bologneze.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Sosul suprem de paste fără probleme. Sigilarea vasului și a cuptorului creează o aromă bogată, profundă.
Ingrediente
- passata cu chilli și ierburi 650ml
- roșii feliate 400g tablă
- carne tocată de vită 500g
- morcovi 2, ras
- ceapă 1, curățat și ras
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- cub de carne de vita 1, prăbușit
- sare de mare 1 linguriță
- piper negru 1 linguriță, zdrobită
- unt 25g
- busuioc o grămadă mică, tocată
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți pasata și roșiile tocate într-o cratiță rezistentă la cuptor cu capac (cu cât este mai grea, cu atât mai bine).
-
Pasul 2
Folosiți-vă mâinile pentru a rupe carnea tocată de vită pe măsură ce o adăugați în oală. Dă totul agitație bună, astfel încât carnea să fie acoperită cu sos. Adăugați morcovii, ceapa, usturoiul, cubulet, sarea și piperul, apoi amestecați din nou.
-
Pasul 3
Puneți o foaie dublată de folie sub capac, apoi împingeți capacul în jos și răsuciți folia pentru a sigila.
-
Pasul 4
Dați la cuptor timp de 1½ ore până când aveți un sos gros și bogat. Se amestecă untul, se împrăștie cu busuioc și se servește cu paste.
Informatii nutritionale
- Kcals 287
- Gras 17.5g
- Saturează 8.1g
- Carbohidrați 11.3g
- Zaharuri 10.3g
- Fibră 3.3g
- Proteină 19.6g
- Sare 1.5g