Tipul bucătăriei:

Spaghete cu sos de roșii prăjit lent

Sos de paste cu rosii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Roșii coapte, usturoi, ulei de măsline extravirgin decent, busuioc proaspăt și puțin piper negru este tot ce aveți nevoie pentru a face un sos de spaghete prăjit lent, bogat și parfumat.


Încercați această rețetă perfectă de paste cu roșii, apoi verificați-ne supă de roșii, pasta de rosii coace, spaghetti arrabbiata și multe altele rețete de paste rapide. De asemenea, avem mult mai gustoase rețete de roșii a incerca.

Ingrediente

  • roșii 750g coapte, înjumătățite
  • usturoi 6 cuișoare, pe piele
  • ulei de măsline extra virgin 4 linguri
  • boabe de piper negru măcinat pentru a face ½ linguriță
  • spaghete 400g
  • busuioc o mână de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Puneți roșiile pe o tavă de prăjire mare, adâncă, cu căței de usturoi, ulei de măsline, piper negru și sare din abundență. Puneți la cuptor 1 oră-1 oră 15 minute până când roșiile sunt moi și lipicioase. Introduceți roșiile într-un castron și strângeți cățelele de usturoi din coaja lor în castron. Folosiți un blender de mână pentru a pulsa până la omogenizare. Țineți-vă cald.

  • Pasul 2

    Aduceți o tigaie mare cu apă ușor sărată la fierbere și fierbeți spaghetele urmând instrucțiunile pachetului până la al dente. Folosiți clești pentru a trage spaghetele în sos și aruncați pentru a combina. Împărțiți între boluri și deasupra cu frunze de busuioc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 504
  • Gras 12.3g
  • Saturează 1.9g
  • Carbohidrați 80,7g
  • Zaharuri 7.8g
  • Fibră 6.5g
  • Proteină 13.5g
  • Sare 0,1g
.
#Sos #paste #rosii
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast