Tipul bucătăriei:

Sos de paste cu rosii
- servește 4 persoane
- Uşor
Roșii coapte, usturoi, ulei de măsline extravirgin decent, busuioc proaspăt și puțin piper negru este tot ce aveți nevoie pentru a face un sos de spaghete prăjit lent, bogat și parfumat.
Încercați această rețetă perfectă de paste cu roșii, apoi verificați-ne supă de roșii, pasta de rosii coace, spaghetti arrabbiata și multe altele rețete de paste rapide. De asemenea, avem mult mai gustoase rețete de roșii a incerca.
Ingrediente
- roșii 750g coapte, înjumătățite
- usturoi 6 cuișoare, pe piele
- ulei de măsline extra virgin 4 linguri
- boabe de piper negru măcinat pentru a face ½ linguriță
- spaghete 400g
- busuioc o mână de frunze
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Puneți roșiile pe o tavă de prăjire mare, adâncă, cu căței de usturoi, ulei de măsline, piper negru și sare din abundență. Puneți la cuptor 1 oră-1 oră 15 minute până când roșiile sunt moi și lipicioase. Introduceți roșiile într-un castron și strângeți cățelele de usturoi din coaja lor în castron. Folosiți un blender de mână pentru a pulsa până la omogenizare. Țineți-vă cald.
-
Pasul 2
Aduceți o tigaie mare cu apă ușor sărată la fierbere și fierbeți spaghetele urmând instrucțiunile pachetului până la al dente. Folosiți clești pentru a trage spaghetele în sos și aruncați pentru a combina. Împărțiți între boluri și deasupra cu frunze de busuioc.
Informatii nutritionale
- Kcals 504
- Gras 12.3g
- Saturează 1.9g
- Carbohidrați 80,7g
- Zaharuri 7.8g
- Fibră 6.5g
- Proteină 13.5g
- Sare 0,1g