Tipul bucătăriei:

Rețetă de șuncă umplută din Maryland

Sunca umplută din Maryland

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 8
  • Uşor

O preferată tradițională de Ziua Recunoștinței în sudul Marylandului, această rețetă neobișnuită de la Felicity Cloake umplu șunca salată cu un amestec picant de verdeață foarte condimentată. Nu numai că aceasta taie frumos carnea bogată, dar arată minunat pe farfurie. Alegeți o articulație lungă și subțire, mai degrabă decât o bucată largă și grasă, deoarece aceasta va fi mai ușor de umplut. Veți avea nevoie de pânză de brânză și șir de măcelar pentru această rețetă. Glazura este mai puțin tradițională (și opțională), dar va da șuncăi un finisaj frumos.


Încercați această rețetă de șuncă umplută din Maryland, apoi verificați-ne gammon cu aragaz lent, gammon fript, şuncă prăjită și altele Rețete de șuncă de Crăciun.

Ingrediente

  • ulei vegetal
  • ceapă 1 mare, tocată mărunt
  • semințe galbene de muștar 1 1/2 lingură
  • varza 350g, tulpini lemnoase mari îndepărtate
  • Pulbere de muștar englezesc 1 1/2 lingură
  • piper roșu 1 1/2 linguriță
  • oțet de cidru 1 1/2 linguriță
  • rostogolit dezosat de gammon fără os aproximativ 2-2,5 kg

GLAZURĂ

  • zahar brun 3 linguri
  • mustar Dijon 2 linguri
  • oțet de cidru

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, apoi scoateti cu o lingura cu fante si puneti intr-un robot de bucatarie. Adăugați semințele de muștar în tigaie și gătiți până când apar, apoi răsturnați într-un castron pentru a se răci.

  • Pasul 2

    Pregătiți o chiuvetă plină cu apă cu gheață. Aduceți o tigaie cu apă sărată la fierbere și lăsați-o să gătească varza timp de 1 minut, apoi scurgeți-o și răciți-o în apa cu gheață. Se scurge, apoi se stoarce cât mai mult lichid din varză. Adăugați-l în robotul de bucătărie. Se amestecă ceapa și varza până se toacă mărunt, apoi se amestecă semințele de muștar și pudra, cayenne și oțet și se condimentează – ar trebui să fie destul de picant.

  • Pasul 3

    Scoateți șirul din gammon și derulați într-un dreptunghi. Tăiați fante orizontale adânci în suprafața cărnii la o distanță de aproximativ 4 cm, având grijă să nu treceți direct și completați amestecul de varză, forțând cât mai mult posibil, apoi întindeți un strat deasupra (este posibil să îl puteți obține) toate în). Rulați carnea în sus și legați-o cu sfoară de măcelar la intervale de timp.

  • Pasul 4

    Înfășurați gammonul într-un strat dublu de pânză de brânză și puneți-l într-o tigaie mare. Acoperiți cu apă rece, aduceți la fierbere, apoi fierbeți, parțial acoperit, timp de 20 de minute la 450g, plus 20 de minute. Lăsați să se răcească complet în lichid, apoi tăiați și serviți imediat sau răciți până când este necesar.

  • Pasul 5

    Dacă doriți să glazurați șunca, îndepărtați pânza de brânză și tăiați-o cu grijă și scoateți sfoara. Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia pielea lăsând un strat uniform de grăsime. Se amestecă ingredientele glazurii și se perie pe suprafața grăsimii. Coaceți timp de 15-20 de minute până când grăsimea este aurie și glazurată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 462
  • Gras 26.4g
  • Saturează 7.6g
  • Carbohidrați 10.9g
  • Zaharuri 9.9g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 44g
  • Sare 5.2g
.
#Sunca #umplută #din #Maryland
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast