Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Încercați această supă de conopidă rapidă și ușoară. Bogată și cremoasă, această rețetă este perfectă pentru prânz cu o pâine crocantă pentru înmuiere


Ingrediente

  • ceapă 1, tocat
  • praz 1, feliat
  • țelină 3 batoane, feliate
  • conopidă 2 capete
  • lapte 500 ml
  • stoc de legume 1 litru
  • crema dubla 150 ml
  • nucşoară a asezona, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește un buton de unt într-o cratiță mare și se adaugă 1 ceapă tocată, 1 praz feliat și 3 bețișoare de țelină feliate. Gatiti 10 minute pana se inmoaie, dar nu se coloreaza.

  • Pasul 2

    Adauga buchetelele din 2 capete de conopida, 500 ml lapte si 1 litru de supa de legume. Aduceți la fiert și gătiți până se înmoaie. Adăugați 150 ml smântână dublă și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și nucșoară ras apoi se amestecă până la omogenizare.

#Supa #crema #conopida
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *