Skip to content

Tipul bucătăriei:

Supa de dovleac și fasole neagră cu tortilla

Supa de dovleac și fasole neagră cu tortilla

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Supă vegetariană ușoară făcută cu dovleac și fasole neagră. Adăugați aroma mexicană cu ardei iute, avocado și smântână, apoi serviți cu tortilla.


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • ceapa 2, tocate fin
  • ulei
  • usturoi 4 cuișoare, tăiate mărunt
  • coriandru 1 lingura
  • roșii cherry la conserva 2 cutii de 400 g
  • ardei iute chipotle în adobo 3, tocat
  • dovleac 1 mic, decojit și tăiat cuburi
  • supă de pui 1,5 litri
  • fasole neagra tavă de 400 g
  • tortilla 2
  • smantana 6 linguri
  • cheddar ras pentru a face 6 linguri
  • avocado 1 cub
  • ardei iute jalapeño murat 4 inele, tocate mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa în ulei din belșug într-o tigaie adâncă până se înmoaie, apoi adăugați usturoiul și coriandru și prăjiți un minut sau două. Adăugați roșiile și ardeiul iute și aduceți la un balon, apoi condimentați bine și adăugați dovleceii și supa de pui. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute, sau până când dovleceii sunt fragezi. Se amestecă fasolea și se încălzește timp de un minut.

  • Pasul 2

    Între timp, prăjiți tortilla într-o tigaie uscată până devin crocante, apoi tăiați-le în felii. Serviți supa acoperită cu smântână, brânză, avocodo și jalapeños, cu feliile de tortilla în lateral.

Informatii nutritionale

  • Kcals 382
  • Gras 16.8g
  • Carbohidrați 32.4g
  • Fibră 9.9g
  • Proteină 20.3g
  • Sare 1.2g
#Supa #dovleac #și #fasole #neagră #tortilla
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *