Skip to content

Tipul bucătăriei:

Supă de portocale și morcovi

Supă de morcovi și portocale

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Aceasta este o supă de portocale serios! Blitz șase ingrediente simple împreună pentru a face un prânz vibrant, cu conținut scăzut de calorii


Încercați supa noastră de morcovi și portocale, apoi verificați cele mai bune rețete de supă și preparați chifle de casă pentru a le servi pe lateral.

Ingrediente

  • unt 25g
  • ceapă 1 mare, tocat
  • morcovi 500g, tăiate în bucăți mici
  • portocale 1, suc și ½ zest
  • stoc de legume 1 litru
  • crème fraîche a servi (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălzește untul într-o tigaie mare, apoi adaugă ceapa și un praf de sare. Gatiti 10 minute pana se inmoaie.

  • Pasul 2

    Adăugați morcovii și coaja de portocală și gătiți, amestecând, timp de 3-4 minute, apoi turnați în stoc și aduceți la fierbere. Reduceți-l la foc mic, apoi gătiți timp de 20-25 de minute sau până când morcovii sunt complet blândi. Folosiți un blender pentru băț până la omogenizare, apoi amestecați sucul de portocale. Gustă și condimentează cu piper și mai multă sare dacă are nevoie de el. Serviți cu mai mult piper și un vârtej de cremă fragedă, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 165
  • Gras 6.4g
  • Saturează 3.4g
  • Carbohidrați 20.3g
  • Zaharuri 16.6g
  • Fibră 7.8g
  • Proteină 2.8g
  • Sare 0,8g
.
#Supă #morcovi #și #portocale
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *