Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tacos umplute cu ridichi și friptură

Tacos cu friptură

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Ridichile proaspete, crocante și piperate funcționează bine în tacos asociate cu friptura fragedă. Această marinadă este grozavă și cu pulpe de pui sau file de porc


Foșnește aceste tacos cu friptură rapidă, apoi verifică tacos-urile noastre cu pui, Taco cu pestetacos pentru micul dejun și altele retete de tacos.

Ingrediente

  • tei 2, suc
  • pasta de chipotle 2 lingurite
  • chimen măcinat 1 lingura
  • oregano uscat ½ linguriță
  • granule sau pulbere de usturoi 1 lingura
  • flanc, fusta sau bavette 2 fripturi groase (aproximativ 300 g total)
  • ulei vegetal 1 lingura
  • tortilla de porumb 6 mici
  • ridichi 100 g, feliate
  • avocado 1, tăiat cubulețe
  • coriandru ½ buchet mic, tocat
  • queso fresco sau feta 50g, maruntita
  • sos iute, smantana si felii de lime a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați sucul de la 1 lime, chipotle, chimen, oregano și usturoi și frecați fripturile într-un castron puțin adânc. Acoperiți și lăsați la temperatura camerei timp de 30 de minute.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie la foc mare sau grătar până când se încinge și cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă. Scoateți fripturile din marinadă, ungeți cu ulei, asezonați cu sare și prăjiți pe fiecare parte timp de 3-5 minute sau până când sunt medii rare. Odihnește-te timp de 5 minute.

  • Pasul 3

    În timp ce fripturile se odihnesc, prăjiți tortilla într-o tigaie uscată la foc iute, peste flacăra plitei, sau pe barele gratarului, timp de 30 de secunde pe fiecare parte, până se prăjesc și se formează ușor blistere. Se amestecă ridichile cu sucul de lămâie rămas și un praf de sare.

  • Pasul 4

    Tăiați fripturile în fâșii, asezonați cu puțină sare și îngrămădiți-le în tortilla cu ridichi, avocado, coriandru și brânză. Adăugați un strop de suc de friptură odihnit pentru a servi, alături de sos iute, smântână și felii de lime pentru a le stoarce.

Informatii nutritionale

  • Kcals 663
  • Gras 36.4g
  • Saturate 10.8g
  • Carbohidrați 36.8g
  • Zaharuri 2.8g
  • Fibră 7.9g
  • Proteină 43.1g
  • Sare 1g
#Tacos #friptură
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *