Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta tarta cu anghinare cu bacon

Tarta cu anghinare si bacon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Profită la maximum de anghinarea noului sezon. Acestea dau acestei tarte o textura carnoasa si sunt partenerul perfect pentru bacon.


Ingrediente

  • aluat gata rulat 375 g
  • slănină striată 6 erupții, tocate
  • ceapă 1 mic, feliat
  • unt
  • inimioare de anghinare fierte 6, înjumătățit
  • ouă 4
  • crema dubla 100 ml
  • parmezan 50 g, ras
  • pătrunjel cu frunze plate un pumn mic de frunze, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190c/ventilator 170c/gaz 5. Folosește aluatul pentru a tapea o tavă de tartă de 24 cm. Coaceți la orb timp de 10-15 minute și răciți. Coborâți cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Între timp, gătiți baconul și ceapa în puțin unt până se înmoaie apoi puneți în tava cu anghinare.

  • Pasul 2

    Batem ouale, smantana si 30 g parmezan, adaugam patrunjelul, asezonam bine si turnam peste umplutura. Presărați parmezanul rămas deasupra. Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când se fixează. Serviți cald.

#Tarta #anghinare #bacon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *