Skip to content

Tipul bucătăriei:

791

Tarta cu ceapa caramelizata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această tartă indulgentă cu ceapă caramelizată și gruyère este preparatul perfect pentru un prânz vegetarian sau pentru a o aduce la un picnic. Hrănește 6, așa că sunt multe de făcut, serviți cu roșii Piccolo pentru a contrasta bogăția tartei.


Ingrediente

  • aluat prajit integral cu unt 500 g
  • unt 75 g
  • ceapa 3 mari, feliate (aproximativ 600 g)
  • crema dubla oală de 142 ml
  • ouă 3
  • gruyère 100g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190c/ventilator 170c/gaz 5. Întindeți aluatul până la grosimea unei monede de 1 GBP și folosiți-l pentru a tapea o formă dreptunghiulară de tartă (aproximativ 34 cm × 12 cm). Tapetați aluatul cu hârtie de copt și umpleți cu fasole oarbă. Coaceți 15 minute, îndepărtați fasolea și hârtia și gătiți timp de 10 minute. Misto.

  • Pasul 2

    Între timp, topește untul într-o tigaie mare. Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând din când în când până când sunt aurii și se topesc foarte moale (aceasta va dura aproximativ 20 de minute, așa că aveți răbdare). Se amestecă smântâna, ouăle și brânza și se condimentează bine. Se amestecă ceapa apoi se toarnă în tava de patiserie. glisați înapoi în cuptor timp de 15-20 de minute, până când umplutura este tocmai fixată. Serviți cald.

Informatii nutritionale

  • Kcals 736
  • Carbohidrați 47.4g
  • Proteină 14.7g
  • Gras 55,5g
  • Sare 1.45g
  • Saturate 27.2g
  • Fibră 3g
#Tarta #ceapa #caramelizata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *