Skip to content

Tipul bucătăriei:

1758

Tarta cu dovlecei si parmezan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această tartă cremoasă cu dovlecei este o masă delicioasă la mijlocul săptămânii. Asigurați-vă că feliați dovleceii foarte subțiri – nu numai că vor arăta mai frumos, dar vor deveni și mai crocante.


Ingrediente

  • aluat foietaj gata rulat 1 × foaie de 375 g
  • dovlecei 3, feliate subțire
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • ulei de masline
  • mascarpone 4 linguri
  • parmezan 50 g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Desfășurați aluatul pe o foaie de copt și întindeți un chenar la 2 cm de margine.

  • Pasul 2

    Se amestecă dovleceii și usturoiul cu uleiul de măsline și multe condimente.

  • Pasul 3

    Se amestecă mascarpone cu jumătate de parmezan și se întinde în interiorul marginii. Aranjați dovleceii în rânduri suprapuse. Coaceți 15 minute, apoi presărați cu parmezan. Coaceți încă 15-20 de minute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 566
  • Carbohidrați 29.9g
  • Proteină 11.7g
  • Gras 45.2g
  • Sare 1.23g
  • Fibră 2.1g
#Tarta #dovlecei #parmezan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.