Skip to content

Tipul bucătăriei:

Berry Cheesecake Tiffle Reteta cu Sherry

Tarta de brânză cu șervețel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

Impresionați oaspeții în timpul sezonului festiv cu răsucirea noastră modernă pe un pud nostalgic. Acest opulent prăjitură de brânză cu fructe de pădure cuprinde straturi de rulouri elvețiene, cremă de brânză, zmeură, smântână dublă și cremă Finalizați cu un strop de sos de zmeură și cuburi de jeleu.


Încercați acest tort de brânză cu sherry, apoi verificați profiterole, fleac sherry, yule log și altele Idei de desert de Crăciun.

Ingrediente

  • Pulbere de Cremă de Pasăre 4 linguri
  • zahăr pudră 2 linguri
  • crema dubla 500 ml
  • rulouri elvețiene de zmeură 2, tăiate în felii groase de 2cm (l-am folosit pe domnul Kipling)
  • zmeura 200g (decongelat dacă este înghețat)
  • dulce sherry 4 linguri
  • zahăr glazură 5 linguri
  • brânză moale 500g
  • extract de vanilie 2 lingurițe

TOPPING

  • Hartley’s Raspberry Jelly 2 pachete de 135 g
  • zmeura 200g (decongelat dacă este înghețat)
  • zahăr glazură 3 linguri
  • crema dubla 500 ml
  • dulce sherry 2 linguri
  • extract de vanilie 1 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Prepară jeleul urmând instrucțiunile ambalajului, dar folosește doar 300 ml apă în total. Se toarnă într-un recipient superficial de 20cm x 15cm. Puneți în frigider pentru a pregăti.

  • Pasul 2

    Puneți pudra de cremă într-o tigaie antiaderentă și amestecați zahărul și 150ml de smântână până se omogenizează. Se amestecă treptat restul de cremă până se omogenizează, apoi se încălzește ușor până la foc mic, amestecând tot timpul. Se va îngroșa destul de repede, așa că fii cu ochii pe el și continuă să amesteci. De îndată ce se îngroașă, bate bine, apoi scoate focul și încinge într-un castron. Acoperiți suprafața cu o foaie de hârtie de ceară sau hârtie de copt pentru a opri formarea unei piele și răciți-o.

  • Pasul 3

    Folosiți feliile de rulouri elvețiene pentru a alinia cu grijă marginea unei forme de tort de 23 cm. Odată ce ați făcut tot drumul în jurul marginii, utilizați restul ruloului elvețian pentru a umple baza.

  • Pasul 4

    Aruncați împreună zmeura, sherry și 3 linguri de zahăr glazură, apoi lingura peste bază. Se răcește în timp ce faceți umplutura de cheesecake.

  • Pasul 5

    Rupeți crema cu o furculiță (va fi foarte groasă și setată până la această etapă), apoi bateți treptat în brânza moale cu bătători electrice. La început va arăta puțin separat, dar continuu să bateți până când veți avea o culoare și o textură netede, uniforme. Bateți restul de 2 linguri de zahăr glazură și extractul de vanilie. Puneți amestecul în cutie. Ar trebui să umple cavitatea, apoi să acopere partea de sus a feliilor de rulouri elvețiene și să umple cutia. Se răcește peste noapte.

  • Pasul 6

    Pentru a face toppingul, amestecați 100g de zmeură cu 1 lingură de zahăr glazură într-un robot de bucătărie, apoi strecurați pentru a face un sos. Bateți ușor smântâna dublă cu restul de 2 linguri de zahăr glazură, sherry și vanilie.

  • Pasul 7

    Întoarceți jeleul și tăiați cubulete.

  • Pasul 8

    Slăbiți cutia din jurul cheesecake-ului și scoateți-o pe o farfurie. Îndepărtați crema de deasupra prăjiturii de brânză și îngrămădiți-le cu cuburi de jeleu, sos și zmeură.

Informatii nutritionale

  • Kcals 976
  • Gras 67.2g
  • Saturează 42g
  • Carbohidrați 80.3g
  • Zaharuri 62.9g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 7.8g
  • Sare 0,7g
.
#Tarta #brânză #șervețel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *