Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă clasică de tartă cu melc

Tartă ușoară cu melc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Această rețetă simplă pentru tarta clasică cu melc este perfectă pentru prânzul de duminică cu familia și prietenii. Faceți-l folosind doar cinci ingrediente și serviți cu o păpușă de înghețată.


Faceți această tartă ușoară cu melc, apoi verificați cea mai bună tartă melc, tartă melea cu crustă de miere sărată și tartă melea brioche.

Avem, de asemenea, o mulțime de rețete de deserturi mai indulgente pe care să le încercăm, inclusiv budincă lipicioasă de toffee, brownies de ciocolată și mărunțire de mere.

Ingrediente

  • patiserie cu coaja scurta 350g
  • sirop auriu 500g
  • pesmet proaspăt 125g
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • ouă 2

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190 ° C / ventilator 170 ° C / gaz 5. Întindeți produsele de patiserie între 2 lungimi de film de aglomerare și tapetați o tigaie de 22-23 cm pe bază de tartă. Tapetați cu hârtie rezistentă la grăsime și fasole de copt și coaceți oarbă timp de 10-15 minute sau până când produsele de patiserie par să fie uscate și uscate. Ridicați hârtia și uscați baza tartului în cuptor pentru câteva minute. Întoarceți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3.

  • Pasul 2

    Se amestecă siropul, pesmetul, sucul de lămâie și coaja și ouăle cu un praf de sare. Se toarnă în tartă și se coace timp de 50 de minute sau până când umplutura s-a setat ușor. Se lasa la racit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 462
  • Gras 14.3g
  • Carbohidrați 82g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 6.4g
  • Sare 1.23g
.
#Tartă #ușoară #melc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *