Tipul bucătăriei:
Tort cu boabe cu susul în jos
- se taie in 12
- Uşor
Boabele devin mai dulci odată înghețate – adică mai mult suc fructat pentru o prăjitură cu aspect delicios. Fructele de pădure congelate, cum ar fi zmeura, murele și coacăzele negre, sunt grozave de păstrat la congelator pentru budinci improvizate. De ce să nu le adăugați la acest tort bogat și pufos cu migdale pentru a-l face și mai luxos
Ingrediente
- unt 200 g
- zahăr tos auriu 200 g
- ouă 4
- făină auto-crescătoare 225 g
- migdale macinate 25 g
- fructe de padure amestecate congelate 200g, decongelat
- sirop auriu 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Tapetează cu hârtie o tavă de 20 cm adâncă de tort și unge-o. Bateți untul și zahărul împreună până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și apoi adăugați făina și migdalele. Îndoiți suficientă apă pentru ca amestecul să devină o lingură.
-
Pasul 2
Scurgeți excesul de suc de pe fructe de pădure și turnați-le în baza formei. Adăugați siropul auriu, apoi puneți deasupra amestecul de tort. Coaceți timp de 1 oră sau până când prăjitura este gătită. Răciți prăjitura în tavă, întoarceți și îndepărtați hârtia.
Informatii nutritionale
- Kcals 311
- Gras 17.5g
- Carbohidrați 35g
- Fibră 1.2g
- Proteină 5.1g
- Sare 0,53g