Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tort cu capul în jos și anason stelat

Tort cu capul în jos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6
  • Uşor

Transformarea unui tort în ceva și mai special este ușor atunci când îl faci cu capul în jos. Felii de mere lipicioase și un indiciu de anason stelat în această rețetă vor face un desert ușor la cină sau cel mai bun pud de familie


Încercați tortul nostru cu capul în jos, apoi verificați ideile noastre despre tortul cu mere, tortul cu ananas și capul în jos și toamna.

Ingrediente

  • unt 100g, plus un pic suplimentar pentru tablă
  • zahăr muscovado negru 100g
  • făină auto-crescătoare 100g
  • praf de copt 1 linguriță
  • ghimbir de pamant o ciupire mare
  • scorțișoară măcinată o ciupire mare
  • ouă 2
  • frisca dubla sau inghetata a servi

VARSARE DE MERE

  • unt 50g
  • zahăr tos auriu 50g
  • anason stelat întreg 2-3
  • mere 3-5, miez și tăiat felii subțiri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Faceți toppingul topind untul și zahărul tos împreună într-o tigaie cu anason stelat până când zahărul s-a dizolvat. Se lasa putin la racit. Se toarnă într-o formă de tort cu formă de primăvară untată de 20 cm sau formă de tort fără o bază liberă. Puneți anasonul stelat pe părțile opuse ale tortului. Folosiți feliile de măr pentru a căptuși baza de tablă, așezându-le în cercuri concentrice.

  • Pasul 2

    Bateți untul și zahărul muscovado până devin palide și cremoase, apoi bateți făina, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara și ouăle, împreună cu un praf de sare. Puneți această lingură pe mere și nivelați partea de sus.

  • Pasul 3

    Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când buretele este gătit. Se lasă la răcit 5 minute, apoi se întinde tortul cu grijă pe o farfurie. Se servește cu smântână sau înghețată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 406
  • Gras 22.7g
  • Carbohidrați 44,9g
  • Fibră 2.3g
  • Proteină 4.2g
  • Sare 0,9g
.
#Tort #capul #în #jos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *