Tipul bucătăriei:

O prăjitură de foaie cu piersici conservate deasupra

Tort cu piersici și smântână

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • Realizează 8 porții
  • Uşor

Coacerea perfectă a dulapului. Folosiți acea cutie de piersici cu acest burete ușor și pufos, acoperit cu o glazură de smântână


Faceți acest tort simplu de piersici, apoi verificați tortul nostru Victoria, tortul cu lămâie, tortul cu ciocolată și rețete mai ușoare de tort.

Ingrediente

  • unt nesarat 250g, înmuiat, plus extra pentru tablă
  • făină simplă 250g, plus extra pentru praf
  • praf de copt 2 lingurițe
  • zahăr pudră 250g
  • extract de vanilie ½ linguriță
  • ouă 4 mari
  • lapte 4 linguri
  • piersici conservate 250g, scurse (150g tocate în bucăți de 1cm și 100g feliate)
  • zahăr glazură 250g
  • smantana 300ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți două cutii de tort pătrate de 20 cm, apoi folosiți o sită pentru a pudra puțină făină în cutii înainte de a scutura excesul.

  • Pasul 2

    Într-un castron, cernem făina, praful de copt și ¼ lingurița de sare. Într-un alt castron, smântânați untul și zahărul până devin ușoare și pufoase. Bateți vanilia și ouăle, pe rând, alternând cu linguri de amestec de făină. Când toate ouăle și făina au fost încorporate, adăugați laptele. Împingeți ușor piersicile tocate (nu feliile) până se combină. Amestecul ar trebui să cadă din lingură.

  • Pasul 3

    Împărțiți aluatul în mod egal între cutii, neteziți blaturile și coaceți timp de 25-30 de minute sau până când a crescut și este elastic, dar la atingere – un frigăru introdus în mijloc ar trebui să iasă curat. Scoateți-l din cuptor și rotiți-l pe o grătar pentru a se răci.

  • Pasul 4

    Pentru a face glazura, cerneti zaharul glazurat intr-un castron. Adăugați smântâna acră, amestecând amestecul până la omogenizare – doriți să fie suficient de groasă pentru a o turna, dar nu prea densă. Dacă este prea subțire, adăugați mai mult zahăr glazură. Odată ce bureții sunt reci, folosiți jumătate de glazură pentru a face sandwich împreună și adăugați feliile de piersici între straturi. Întindeți cealaltă jumătate a glazurii deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 776
  • Gras 40,8g
  • Saturează 24.3g
  • Carbohidrați 92,7g
  • Zaharuri 68.1g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 8.6g
  • Sare 0,7g
.
#Tort #piersici #și #smântână
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast