Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tostadas cu dorata cu mango si salsa de lime

Tostadas cu dorata cu mango si salsa de lime

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Tostadas sunt tortillas de porumb prăjite crocant, mâncate ca o gustare pe stradă. Umpleți aceste împachetări gustoase de pește cu dorada proaspătă și o salsa delicioasă. Veți avea nevoie de 2 sau 3 de persoană.


Faceți aceste tostadas cu plătică pentru un prânz ușor sau o gustare gustoasă, apoi verificați și taco-urile noastre picante cu pește.

Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • ceapa rosie ½ mic, feliat subțire
  • nerafinat sau demerara sau zahar 1½ linguriță
  • tei 2, cu coaja si zeama
  • coriandru mana mica, tocata marunt
  • ardei iute roșu ¼, tocat mărunt
  • floarea soarelui sau ulei
  • dorada 2 fileuri mari (aproximativ 200 g în total) decojite și tăiate în bucăți de 3 cm
  • făină asezonată
  • porumb sau tortilla 2-3, fiecare tăiat în 2 cercuri mai mici (coaceți resturile pentru gustare)

salsa

  • avocado ½ coaptă, tocată mărunt
  • Mango ½ mic coaptă, tocată mărunt
  • coriandru tocat pentru a face 2 linguri
  • lămâie verde 1, cu coaja si zeama

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face marinada, amestecați împreună ceapa, un praf bun de sare, zahăr, zeama și coaja de lămâie, coriandru și ardei iute.

  • Pasul 2

    Se incinge 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare, se pudreaza bucatile de peste in faina asezonata si se prajesc aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte pana devin aurii. Scoateți și puneți un prosop de bucătărie. În timp ce peștele este încă cald, puneți-l într-un vas nemetal, astfel încât să fie bine împachetat. Se toarnă peste marinada de ceapă și se întinde peste pește. Răciți, acoperiți și răciți câteva ore.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Cu treizeci de minute înainte de servire, amestecă toate ingredientele salsa și asezonează.

  • Pasul 4

    Ungeți tortilla pe fiecare parte cu puțin ulei, puneți pe o tavă de copt și stropiți cu puțină sare de mare. Se coace la cuptor timp de 4-5 minute până devin aurii și crocanți, apoi se răcesc.

  • Pasul 5

    Acoperiți tortillale crocante cu amestecul de dorada și ceapă și terminați cu puțină salsa. Se stropește puțin din marinadă și se servește imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 499
  • Gras 20.8g
  • Carbohidrați 49,6g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 22.6g
  • Sare 1g
#Tostadas #dorata #mango #salsa #lime
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *