Skip to content

Tipul bucătăriei:

Trufe Nutella

Trufe Nutella

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 15
  • Puțin efort

Mușcă într-una dintre aceste trufe Nutella și ce surpriză – o alună caramelizată în centru!


Faceți aceste trufe Nutella pentru un cadou comestibil, apoi verificați trufele noastre de ciocolată, Fudgeul Biscoff, deliciul turcesc și alte rețete de dulciuri de Crăciun.

Ingrediente

  • zahăr pudră 30 g
  • alune întregi 15
  • ciocolata simpla 50 g
  • Nutella® 150 g
  • cremă unică 2 linguri
  • alune de padure 30g, prajite si tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Într-o cratiță, dizolvă zahărul tos cu 2 linguri de apă pentru a face un caramel. Cand este gata adaugam alunele si amestecam bine. Cand alunele sunt bine acoperite cu caramel, asezam-le pe o foaie de copt si lasam sa se usuce.

  • Pasul 2

    Într-o cratiță, topim ciocolata simplă tăiată bucăți cu smântâna și Nutella®. Se amesteca bine pana se omogenizeaza bine apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.

  • Pasul 3

    Folosește o linguriță pentru a scoate o bucată de amestec de ciocolată de mărimea unei nuci. Adăugați o alune acoperită cu caramel și rulați în palmă pentru a forma o minge mică. Repetați până când tot amestecul a fost folosit, apoi rulați biluțele în alunele prăjite, tocate. Dati la frigider 30 de minute inainte de servire.

.
#Trufe #Nutella
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *