Tipul bucătăriei:
Umplutura de afine si castane
- serveste 6
- Uşor
Preparați aceste mușcături festive de umplutură de castane pentru cina de Crăciun – bile de merișor uscat, carne de cârnați și castane, învelite în slănină. Dați-i la cuptor în timpul ultimelor 30 de minute de gătit ale cartofilor fripți și urmăriți-i pe toți cum îi devorează când îi aduceți la masă.
Faceți această umplutură de merișoare și castane, apoi verificați umplutura noastră de salvie și ceapă, umplutura de carne de cârnați, bile și mai multe rețete de garnituri de Crăciun.
Ingrediente
- ceapă 1, tocat fin
- ulei de masline
- Creștele sau merișoare uscate 50 g
- port o stropire
- castane ambalate la vid 100g, tocat
- cârnați de porc 1 pachet de 6, decojit
- pesmet proaspăt 100 g
- gălbenuș de ou 1
- slănină striată 6 erupții cutanate, tăiate la jumătate
Metodă
-
Pasul 1
Se caleste ceapa in 1 lingura de ulei pana se inmoaie. Adăugați merișoarele și un strop mare de porto și fierbeți până când se absoarbe tot portul. Misto.
-
Pasul 2
Pune într-un castron castanele, carnea de porc, pesmetul, gălbenușul de ou și amestecul de ceapă răcit. Asezonați foarte bine, apoi amestecați și formați 12 bile. Înfășurați fiecare într-o bucată de slănină striată. Pentru a gati, ungeti cu ulei de masline si coaceti 30 de minute la 220C/ventilator 200C/gaz 7.
Informatii nutritionale
- Kcals 339
- Gras 17.9g
- Carbohidrați 30.5g
- Fibră 1.5g
- Proteină 15.3g
- Sare 1,75g