Skip to content

Tipul bucătăriei:

Umplutura de ciabatta si rozmarin

Umplutura de ciabatta si rozmarin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

O umplutură ușoară în stil italian, care se potrivește bine cu toate fripturile, în special cu curcanul. Pregătiți acest lucru înainte, apoi gătiți în timp ce friptura se odihnește. Pentru o umplutură de legume, lăsați deoparte pancetta. Ciabatta va oferi umpluturii o textura grozava.


Faceți umplutura noastră de ciabatta și rozmarin, atunci verificați-ne umplutura de salvie si ceapa, umplutura de castane, bile de umplut și mai multe rețete de garnituri de Crăciun.

Ingrediente

  • ciabatta 1 pâine, crusta îndepărtată și tăiată în bucăți
  • lapte 100 ml
  • ceapă 2 mari, tocate fin
  • unt
  • cubetti di pancetta 140 g
  • rozmarin 3 crengute, ace dezlipite si tocate
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Pune ciabatta intr-un castron cu laptele si paseaza impreuna cu o furculita.

  • Pasul 2

    Se caleste ceapa intr-un nod mare de unt pana se inmoaie complet. Adăugați pancetta și gătiți până începe să devină auriu. Adăugați rozmarinul și gătiți timp de un minut sau două. Se răcește puțin, apoi se pune amestecul de ceapă în pâine și se adaugă lămâia și oul. Se amestecă bine și se condimentează bine, apoi se pune într-o tavă de copt unsă cu unt.

  • Pasul 3

    Puneți bucăți suplimentare de unt deasupra, apoi coaceți într-un cuptor 220C/ventilator 200C/gaz 7 timp de 15-20 de minute sau până când devine crocant și auriu deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 233
  • Gras 12.2g
  • Carbohidrați 21.6g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 10.6g
  • Sare 1,72g
#Umplutura #ciabatta #rozmarin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *