Tipul bucătăriei:
Umplutură de salvie și ceapă
- servește 6
- Uşor
Faceți-vă propriile bile clasice de salvie și ceapă pentru ziua de Crăciun sau serviți-le alături de o friptură de duminică. Adăugați o mulțime de buzdugan și salvie pentru aromă
Încercați rețeta noastră de umplutură cu salvie și ceapă, apoi verificați porcii noștri în pături și curcanul nostru perfect fript.
Încercați, de asemenea, umplutura noastră de castane, umplutura de carne de cârnați și alte rețete de umplutură de Crăciun.
Ingrediente
- unt 25g, plus mai multe pentru fel de mâncare
- ulei de masline 2 linguri, plus o stropi
- ceapa 2, tocate mărunt
- salvie ½ buchet mic, frunze culese și tocate
- pesmet alb moale 250g
- buzdugan de pământ ½ linguriță
- ouă 2 mari
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie și prăjiți ceapa timp de 10-15 minute până se înmoaie și translucidă. Bătați într-un castron, apoi amestecați restul ingredientelor și câteva condimente până când sunt bine combinate.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Lingurați amestecul într-un vas de cuptor cu unt sau rotiți în bile și puneți-l pe o tavă de copt unsă cu ulei. Stropiți cu mai mult ulei și coaceți timp de 20 de minute până când devin aurii și crocante.
Informatii nutritionale
- Kcals 218
- Gras 10.7g
- Saturează 3.4g
- Carbohidrați 22.2g
- Zaharuri 3.6g
- Fibră 2.1g
- Proteină 7.2g
- Sare 0,6g