Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Aguachile

Aguachile

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Aguachile este spaniolă pentru apă cu ardei iute. Sunt mușcături de pește proaspăt suspendate într-un amestec de suc de lămâie, sos de pește și ardei iute.


Ingrediente

  • lămâie verde 6, suc
  • ardei iute serrano sau ardei iute verzi 2–5, tocate mărunt
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • zahăr de palmier sau demerara 1 lingura
  • sos de pește 1 lingura
  • file de biban de mare fără piele 250 g, tăiate mărunt
  • coriandru mana mica, tocata
  • CIPS tortilla

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați sucul de lămâie cu ardei iute, usturoi, zahăr de palmier și sosul de pește. Sezon. împărțiți bibanul de mare între 6 pahare mici. Răciți până când sunteți gata de mâncat, apoi puneți amestecul de lime și ardei iute, adăugați niște coriandru proaspăt și serviți cu chipsuri tortilla.

Informatii nutritionale

  • Kcals 134
  • Gras 4.9g
  • Carbohidrați 13.4g
  • Fibră 1.1g
  • Proteină 10g
  • Sare 0,93g
#Aguachile
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *