Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ardei de vară și tocană de pește

Ardei de vară și tocană de pește

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

O oală rapidă și ușoară, care profită la maximum de ardei și pește de vară. Acesta este un fel de mâncare cu adevărat ușor, sănătos, care ar fi perfect pentru prânzul în grădină


Ingrediente

  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ceapă 1, tăiat în jumătate și feliat
  • ardei roșu sau galben 1 din fiecare, feliat în fâșii
  • ulei de masline
  • baby cartofi noi 400 g, tăiate la jumătate
  • capere mici 2 linguri, clătite
  • vin alb un pahar mic
  • supa ușor de pui 500 ml
  • file de platica fara piele 400 g, tăiate fâșii
  • creveți cruzi decojiti 300 g
  • busuioc o grămadă mică, mărunțită

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți usturoiul, ceapa și ardeii în puțin ulei până se înmoaie complet. Se amestecă caperele apoi se adaugă vinul, bulionul și cartofii și se fierbe până când cartofii sunt fragezi.

  • Pasul 2

    Adaugati crevetii si platica si gatiti 3 minute. Se amestecă prin busuioc și se servește în boluri cu pâine.

#Ardei #vară #și #tocană #pește
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *