Skip to content

Tipul bucătăriei:

fritje de cod de sare

Bejelii de cod de sare

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12

Aceste fritjeli de cod sare necesită puțin efort în plus, dar sunt atât de delicioase încât cu siguranță va merita. Îți poți face vânzătorul de pește să jupuiască și să dezoseze codul dacă nu ești confortabil să o faci singur.


Ingrediente

  • cod de sare 250 g, înmuiate până se desalinizează
  • cartofi 200 g, fierte și pasate
  • oţet 1 lingura
  • lapte 4 linguri
  • ceapă 1, tocat fin
  • pătrunjel tocat pentru a face 2 linguri
  • ouă 3, separate
  • ulei pentru prăjit

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți orice piele și os de pe pește și fulgi-l fin. Se adauga cartofii, otetul, laptele, ceapa, patrunjelul si galbenusurile de ou. Se condimentează și se amestecă bine. Bateți albușurile spumă până la vârfuri moi și amestecați în amestec. Încinge o cratiță cu o treime plină de ulei până când un pic de pâine sfârâie și se rumenește într-un minut. Se adauga amestecul de cod sare in linguri si se prajeste pana se rumeneste peste tot. Scurgeți pe hârtie de bucătărie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 129
  • Carbohidrați 4g
  • Proteină 9g
  • Gras 8.7g
  • Sare 1.04g
  • Fibră 0,4g
#Bejelii #cod #sare
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *