Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de biban copt in sare (pescado a la sal)

Biban copt în sare gemă (pescado a la sal)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Coacerea peștelui în sare menține toată umezeala înăuntru. Spărgeți crusta de la masă pentru un factor wow maxim. Acesta este umplut cu un amestec mediteranean de dovlecei, ardei, sparanghel, ceapă și cartofi feliați pentru a adăuga culoare și textură. Fiecare biban va servi câte două. Această rețetă este prin amabilitatea restaurantului Evuna din Manchester


Ingrediente

  • biban de mare 1, curatat si detartat
  • sare gemă grosieră 1 kg

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 240C/ventilator 220C/gaz 9. Se pune un strat subtire de sare intr-o tava de copt si se aseaza pestele deasupra. Acoperiți peștele cu restul de sare și stropiți peste 1 linguriță de apă. Coaceți timp de 30 de minute.

  • Pasul 2

    Deschideți coaja de sare și scoateți peștele. Serviți cu o selecție de dovlecei prăjiți la cuptor, ardei, sparanghel, ceapă și cartofi tăiați felii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 187
  • Gras 4.7g
  • Proteină 36.2g
  • Sare 2.33g
#Biban #copt #în #sare #gemă #pescado #sal
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *