Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de file de biban miso cu verdeata de ghimbir

Biban de mare glazurat cu miso cu verdeață de ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

A mânca sănătos nu înseamnă neapărat să faci compromisuri cu mâncarea bună. Acest biban de mare glazurat cu miso cu verdeață de ghimbir este rapid și ușor de făcut și are sub 300 de calorii


Ingrediente

  • pastă de miso albă 1 lingura
  • mirin
  • Miere 1 lingura
  • file de biban de mare 2
  • ulei
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, decojită și tăiată în bețe de chibrit
  • kecap manis 2 linguri
  • pak choi sau tat soi 150 g
  • ardei iute roșu tocate fin pentru a servi
  • orez înăbușit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge grătarul la mare. Se amestecă miso, 1 linguriță mirin și miere. Asezonați fileurile de biban de mare cu sare și ungeți amestecul de miso, apoi puneți-le pe o tavă de copt unsă cu ulei. Se încălzește încă 1 lingură mirin, ghimbir și kecap manis într-o tigaie mică până când clocotește și se îngroașă. Se fierbe verdeața la abur sau se fierbe până se înmoaie. Pune bibanul de mare sub grătar timp de 2-3 minute, sau până când peștele este fiert și caramelizat pe margini. Stropiți sosul de ghimbir peste verdețuri, serviți cu biban de mare și orezul aburit și presărați cu ardei iute roșu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 236
  • Gras 4.1g
  • Saturate 0,7g
  • Carbohidrați 20.1g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 29.3g
  • Sare 1.9g
#Biban #mare #glazurat #miso #verdeață #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *