Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de biban de mare cu cartofi dulci prajiti

Biban de mare prăjit cu semințe de fenicul și cartofi dulci prăjiți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Pregătiți o cină sănătoasă de pește la mijlocul săptămânii pentru doi. Bibanul este prăjit în aceeași tigaie cu cartofii dulci în această rețetă rapidă și sănătoasă


Ingrediente

  • cartof dulce 1 mare
  • semințe de fenicul 1 lingurita, usor zdrobita
  • file de biban de mare 2
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați cartofii dulci în felii mari. Se calesc in apa clocotita timp de 5 minute si se scurg. Pune cartofii pe o tava de copt cu un strop de ulei de masline, jumatate din semintele de fenicul si niste condimente. Se prăjește timp de 15 minute până când se înmoaie. Se condimentează peștele și se presară peste restul semințelor de fenicul și 1 linguriță ulei. Adăugați în tavă și gătiți încă 5 minute. Se serveste cu salata verde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 398
  • Gras 14.6g
  • Carbohidrați 32.7g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 35.9g
  • Sare 0,46g
#Biban #mare #prăjit #semințe #fenicul #și #cartofi #dulci #prăjiți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *