Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burger de pește picant cu maia cu ardei iute

Burger de pește picant cu maia cu ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de burgeri de pește picant cu maioneză chilli este o rețetă grozavă de avut la îndemână la mijlocul săptămânii. Este super-rapid (gata în mai puțin de 30 de minute) și ușor, dar este plin de aromă și o lovitură de ardei iute.


Ingrediente

  • castravete 1/2, tăiate în panglici
  • otet de vin alb 1 lingura
  • zahăr tos auriu 1/4 lingurita
  • făină simplă 1 lingura
  • boia afumată sau chimen măcinat sau cimbru uscat 1/4 lingurita din fiecare
  • cod sau eglefin sau pollock sau pește alb 2 bucăți de grăsime, de mărimea unui chiflă
  • ulei
  • chifle de ciabatta 2, prăjită
  • maioneză sau sos chilli
  • rachetă o mână mică

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă castraveții cu oțetul, zahărul și puțină sare. Se amestecă făina cu amestecul de condimente/ierburi și se condimentează foarte bine. Pudra peste tot pestele cu faina.

  • Pasul 2

    Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie și gătește peștele timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până devine auriu și fiert. Ungeți chiflele cu maioneza chilli. Pune niște rachetă pe fund, apoi așează peștele deasupra. Se adaugă împreună cu castravetele și capacul chiflei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 593
  • Gras 26.6g
  • Saturate 3.8g
  • Carbohidrați 48.6g
  • Fibră 4.3g
  • Proteină 37.7g
  • Sare 1.6g
#Burger #pește #picant #maia #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *