Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de burger cu somon thailandez

burgeri sănătoși cu somon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Făcuți cu somon și pastă de curry thailandez, acești burgeri sănătoși de casă sunt o modalitate ușoară de a savura peștele gras. Se servesc in chifle cu salata si o salata in lateral


Încercați acești burgeri sănătoși cu somon, apoi verificați somonul nostru sănătos poșat, prăjiturile sănătoase cu pește și pastele sănătoase cu somon. Avem, de asemenea, mult mai multe rețete sănătoase de somon și rețete sănătoase de pește de încercat.

Ingrediente

  • fileuri de somon fără piele 400 g, tocat grosier
  • pesmet proaspăt 50 g
  • maioneză 5 linguri
  • Pastă de curry roșu thailandez 1-2 linguri
  • ghimbir 2 linguri, ras
  • coriandru buchet mic, tulpini și frunze separate
  • ulei de floarea soarelui pentru prăjit
  • chifle din făină integrală, burger sau brioșă 4
  • avocado, ceapa rosie si rucola a servi
  • sos dulce chilli a servi

SLAW

  • tei 2, numai suc
  • zahăr pudră 2 lingurite
  • otet de vin alb 2 linguri
  • morcovi 2, mărunțit
  • ridichi 100 g, feliate fin
  • varza alba 100 g bucată, mărunțită
  • măr Braeburn 1, curățat și tăiat în bețe de chibrit

Metodă

  • Pasul 1

    Pulsați somonul într-un robot de bucătărie până se toacă foarte fin. Răzuiți într-un castron cu pesmet, 2 linguri de maia, pasta de curry, ghimbir și puțină sare și piper. Tăiați mărunt jumătate din tulpinile de coriandru și amestecați-le cu orice altceva. Formați 4 chifle și lăsați-le la frigider pentru o oră sau la congelator timp de 15 minute.

  • Pasul 2

    Pregătiți slaw amestecând restul de 3 linguri de maioneză, sucul de lămâie, zahărul și oțetul într-un castron, cu niște condimente. Amesteca morcovii, ridichile, varza si marul in dressing cu mainile. Tăiați grosier frunzele de coriandru și amestecați-le.

  • Pasul 3

    Pentru a găti, încălziți un strop de ulei într-o tigaie mare – antiaderență dacă aveți. Prăjiți burgerii, întorcându-le o dată, până când se rumenesc pe exterior și sunt gătiți – aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Faceți sandvișuri în chifle cu avocado, ceapă roșie și rucola la alegere și o praf suplimentară de sos chilli, dacă doriți, apoi serviți cu salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 592
  • Gras 33.4g
  • Carbohidrați 44.9g
  • Fibră 6.4g
  • Proteină 28.1g
  • Sare 1.7g
#burgeri #sănătoși #somon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *