Tipul bucătăriei:
Busuioc panko cu crustă de biban de mare cu salată de roșii
- serveste 1
- Uşor
Această rețetă de biban de mare cu crustă de busuioc și salată de roșii este plină de arome mediteraneene delicioase și proaspete. Este gata în doar 15 minute și sub 500 de calorii – masa perfectă la mijlocul săptămânii pentru unul.
Ingrediente
- busuioc câteva frunze, tăiate grosier
- pesmet panko 3 linguri
- file de biban de mare 1, dezosat
- ulei de masline
- șalotă 1, tocat fin
- roșii de moștenire 3, feliate
- măsline negre 5, tocat
- oțet de sherry 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă busuiocul și panko într-un blender mic cu niște condimente. Frecați bibanul de mare cu 1 linguriță de ulei, asezonați și grătarul cu pielea în sus timp de 2 minute. Întoarceți peștele, apoi împrăștiați pesmetul și gătiți încă 2 minute, până când peștele este fiert și pesmetul este auriu. Amestecați ingredientele rămase împreună cu niște condimente și 1 linguriță de ulei și serviți cu bibanul de mare.
Informatii nutritionale
- Kcals 388
- Gras 10.3g
- Saturate 1.5g
- Carbohidrați 39.1g
- Fibră 5.4g
- Proteină 31.8g
- Sare 1.2g
#Busuioc #panko #crustă #biban #mare #salată #roșii