Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cartof copt cu ton

Cartof copt crocant de ton

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 2
  • Uşor

Îți plac cartofii sacou? Această rețetă folosește ton, ceapă de primăvară, țelină și smântână pentru a crea un cartof delicios cu sacou. Foarte ușor de realizat și perfect pentru când nu ai timp


Încercați acest cartof copt cu ton, apoi verificați salata noastră de niçoise, învelișurile de ton, salata de paste de ton și mai multe rețete de ton

Ingrediente

  • cartofi la cuptor 2
  • ton o cutie
  • ceapa verde 2, tocat
  • țelină 1 tulpină, tăiată cubulețe
  • mayo 2 linguri
  • smantana 1 lingură
  • lămâie 1/2

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru o jachetă perfectă, înțepați peste tot, frecați cu ulei de măsline și coaceți într-un cuptor 200C / ventilator 180C / gaz 6 timp de 1-1¼ ore.

  • Pasul 2

    Se amestecă scurgerea toncu tocat arc ceapa, țelină , mayoși acrit cremă.

  • Pasul 3

    Se amestecă coaja și sucul de jumătate de a lămâie, condimentează și împarte între 2 coapte spuds.

.
#Cartof #copt #crocant #ton
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *