Tipul bucătăriei:
Ceviche de iarnă
- serveste 4
- Uşor
Încercați acest ceviche de iarnă proaspăt și gustos de la Thomasina Miers, folosind pește alb sustenabil
Ingrediente
- ceapa rosie ½ mic, feliat fin
- pește alb durabil 275 g, tăiate în cuburi mici
- suc de lămâie 3 linguri
- suc de grepfrut roz 2 linguri
- ulei de masline 2 linguri
- seminte de rodie 2-3 linguri
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- Sos Tabasco câteva picături
- coriandru tocat pentru a face 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă toate ingredientele și se lasă câteva minute. Împărțiți în farfurii și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 183
- Gras 13.1g
- Saturate 2.3g
- Carbohidrați 2.2g
- Fibră 0,3g
- Proteină 14.2g
- Sare 0,11g
#Ceviche #iarnă