Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Ceviche de iarna

Ceviche de iarnă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Încercați acest ceviche de iarnă proaspăt și gustos de la Thomasina Miers, folosind pește alb sustenabil


Ingrediente

  • ceapa rosie ½ mic, feliat fin
  • pește alb durabil 275 g, tăiate în cuburi mici
  • suc de lămâie 3 linguri
  • suc de grepfrut roz 2 linguri
  • ulei de masline 2 linguri
  • seminte de rodie 2-3 linguri
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • Sos Tabasco câteva picături
  • coriandru tocat pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă toate ingredientele și se lasă câteva minute. Împărțiți în farfurii și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 183
  • Gras 13.1g
  • Saturate 2.3g
  • Carbohidrați 2.2g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 14.2g
  • Sare 0,11g
#Ceviche #iarnă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *