Tipul bucătăriei:
Ceviche de păstrăv
- serveste 4
- Puțin efort
Ceviche este un fel de mâncare minunat de proaspăt, vibrant, care își are originile în America Latină și este făcut din cel mai proaspăt pește vindecat într-un suc de citrice. Păstrăvul are o aromă mai subtilă decât somonul pentru un prânz ușor de vară. Căutați păstrăv ecologic sau produs în mod durabil
Ingrediente
- file de păstrăv 4
- tei 2, suc
- ardei iute roșu 1 mic, tocat fin
- ceapă ½, tocat foarte fin
- rosii 2 cu seminte, decojite si tocate marunt
- avocado ½, curatat de coaja si tocat marunt
- coriandru o mână de frunze
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați cu grijă păstrăvul în fâșii, tăind peștele pe diagonală. Așezați fâșiile într-un vas din sticlă sau ceramică și turnați peste sucul de lămâie, ardei iute și ceapă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru o oră. Verificați că tot peștele este în contact cu teiul și rearanjați fâșiile dacă este necesar, lăsați încă o oră.
-
Pasul 2
Așezați peștele pe farfurii pentru a servi, asezonați cu puțină sare și împrăștiați peste roșia, avocado și coriandru.
Informatii nutritionale
- Kcals 201
- Gras 8.7g
- Saturate 1.7g
- Carbohidrați 3g
- Fibră 1.2g
- Proteină 28g
- Sare 0,21g