Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ceviche de păstrăv

Ceviche de păstrăv

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Ceviche este un fel de mâncare minunat de proaspăt, vibrant, care își are originile în America Latină și este făcut din cel mai proaspăt pește vindecat într-un suc de citrice. Păstrăvul are o aromă mai subtilă decât somonul pentru un prânz ușor de vară. Căutați păstrăv ecologic sau produs în mod durabil


Ingrediente

  • file de păstrăv 4
  • tei 2, suc
  • ardei iute roșu 1 mic, tocat fin
  • ceapă ½, tocat foarte fin
  • rosii 2 cu seminte, decojite si tocate marunt
  • avocado ½, curatat de coaja si tocat marunt
  • coriandru o mână de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați cu grijă păstrăvul în fâșii, tăind peștele pe diagonală. Așezați fâșiile într-un vas din sticlă sau ceramică și turnați peste sucul de lămâie, ardei iute și ceapă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru o oră. Verificați că tot peștele este în contact cu teiul și rearanjați fâșiile dacă este necesar, lăsați încă o oră.

  • Pasul 2

    Așezați peștele pe farfurii pentru a servi, asezonați cu puțină sare și împrăștiați peste roșia, avocado și coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 201
  • Gras 8.7g
  • Saturate 1.7g
  • Carbohidrați 3g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 28g
  • Sare 0,21g
#Ceviche #păstrăv
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *