Tipul bucătăriei:

Cele mai bune rețete de eglefin

Chip-shop bap

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 4
  • Un mic efort

Verificați burgerul nostru de pește crocant cu mazăre de menta vibrantă și sos tartar de casă. Această bătaie de pește descuamată poate dura puțin efort, dar este gata în doar 30 de minute


Ingrediente

  • făină auto-crescătoare 200g
  • faina de porumb 60g, plus extra la praf
  • turmeric măcinat 1 linguriță
  • otet de vin alb 1 lingură
  • lager rece ca gheața 300ml
  • ulei de arahide pentru prăjire adâncă
  • cod sau eglefin 4 bucăți fără piele de aproximativ 100g fiecare
  • bape făinoase 4, ușor untată

SOS DE TARTARE

  • maioneză 100g
  • mustar Dijon 1 linguriță
  • patrunjel cu frunze plate tocat pentru a face 2 linguri
  • castraveți tocat mărunt pentru a face 2 linguri
  • șalote tocat mărunt pentru a face 2 linguri
  • capere pentru bebeluși 1 lingură, tocată

MAZURĂ MINTY MUSHY

  • Mazăre congelată 150g
  • unt 25g
  • sos de menta 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă toate ingredientele sosului tartar și se condimentează cu sare.

  • Pasul 2

    Se fierbe mazărea în apă sărată 1 minut, se scurge, apoi se răstoarnă într-un robot de bucătărie. Adăugați untul, sosul de mentă și un pic de condimente și bateți până când se înmoaie.

  • Pasul 3

    Bateți făinurile și curcuma cu oțetul și lagerul pentru a face un aluat și condimentați bine. Umpleți o tigaie nu mai mult de 1/ 3 pline cu ulei, apoi încălziți la 180C (sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde). Îndepărtați ușor bucățile de pește cu făină de porumb suplimentară, apoi înmuiați-le în aluat. Coborâți în ulei și prăjiți în loturi timp de 4-5 minute, întorcându-l, până când sunt crocante și aurii. Se scurge pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 4

    Pentru a asambla, adăugați niște mazăre mucegăite pe baza fiecărui bap cu unt, acoperiți cu peștele, apoi cu un pic de sos tartar.

Informatii nutritionale

  • Kcals 801
  • Gras 37g
  • Saturează 7.4g
  • Carbohidrați 79g
  • Zaharuri 5.2g
  • Fibră 5.6g
  • Proteină 30g
  • Sare 1.7g
.
#Chipshop #bap
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast