Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de coacere cu crab

Coace de crab cracat de sud

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de coacere cu crab crapat din sud nu conține gluten, este gata în mai puțin de o oră și conține sub 500 de calorii – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • cartofi noi mici 300 g
  • ulei de floarea soarelui 1 lingura
  • semințe de chimen 1 lingura
  • coriandru 1 lingura
  • boia dulce afumată 1 lingura
  • piper negru proaspăt măcinat ½ linguriță
  • oregano uscat 1 lingura
  • Tabasco câteva stropi
  • ceapa rosie 1, decojit și tăiat în rondele groase
  • coceni de porumb 2 mari, fiecare jumatate
  • gheare de crab gătite cu coajă aproximativ 500g
  • unt 1 lingura
  • tei 2, înjumătățit
  • coriandru o mână, tocată (opțional)
  • maia cu usturoi pentru a servi, (dar nu dacă nu sunteți fără gluten)

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180°C/ventilator 160°C/gaz 4. Pe o tavă mare, se amestecă cartofii cu uleiul, toate condimentele, oregano uscat și puțină sare, apoi se prăjesc timp de 15 minute.

  • Pasul 2

    Stropiți puțin Tabasco peste spuds, amestecați prin feliile de ceapă și știuleții de porumb, apoi prăjiți încă 15 minute.

  • Pasul 3

    Între timp, folosiți un sucitor sau spatele unui cuțit greu pentru a sparge fiecare gheară de crab. Când legumele sunt gătite, puneți untul peste ea și stoarceți peste sucul a două jumătăți de lime. Adăugați ghearele de crab în tavă, aruncându-le ușor, astfel încât să culeagă câteva dintre condimente. Se prăjește pentru ultimele 8-10 minute, dând tava să se agită la jumătate. Crabul este gătit, doar îl încălziți.

  • Pasul 4

    Împrăștiați niște coriandru peste cuptorul de crab, dacă doriți, și adăugați un castron de maioneză cu usturoi (dar nu dacă nu aveți gluten), plus ultimele jumătăți de lime pentru stoarcere. Serviți cu multe șervețele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 470
  • Gras 18.7g
  • Saturate 5.6g
  • Carbohidrați 40,7g
  • Zaharuri 9.5g
  • Fibră 11.6g
  • Proteină 28.9g
  • Sare 1.1g
.
#Coace #crab #cracat #sud
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *