Skip to content

Tipul bucătăriei:

15261

Cocktailuri de crab

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 12
  • Puțin efort

Cocktailul clasic de creveți este întotdeauna popular, dar carnea de crab albă, servită în pahare de shot, este o alternativă modernă care va arăta uimitor servită ca tartine sau aperitiv.


Ingrediente

  • salată verde prețioasă 2, mărunțite fin
  • ceapa verde 2, feliate foarte fin
  • carne albă de crab 200-250g, sau la conserva
  • piper roșu
  • lămâie ½
  • sos de fructe de mare 4 linguri, gata făcute
  • caviar sau onuga sau caviar de somon (de la majoritatea supermarketurilor)

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați salata verde și ceapa primăvară într-un bol și asezonați. Condimentam carnea de crab cu sare, un praf de piper cayenne si o stoarce de zeama de lamaie.

  • Pasul 2

    Puneți amestecul de salată verde, carne de crab și sosul de fructe de mare în pahare de shot și terminați cu o pudră de piper cayenne și o lingură mică de caviar deasupra.

  • Pasul 3

    Păstrați la rece. Serviți cu furculițe sau linguri mici.

#Cocktailuri #crab
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *