Tipul bucătăriei:
Cocktailuri de crab
- serveste 12
- Puțin efort
Cocktailul clasic de creveți este întotdeauna popular, dar carnea de crab albă, servită în pahare de shot, este o alternativă modernă care va arăta uimitor servită ca tartine sau aperitiv.
Ingrediente
- salată verde prețioasă 2, mărunțite fin
- ceapa verde 2, feliate foarte fin
- carne albă de crab 200-250g, sau la conserva
- piper roșu
- lămâie ½
- sos de fructe de mare 4 linguri, gata făcute
- caviar sau onuga sau caviar de somon (de la majoritatea supermarketurilor)
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați salata verde și ceapa primăvară într-un bol și asezonați. Condimentam carnea de crab cu sare, un praf de piper cayenne si o stoarce de zeama de lamaie.
-
Pasul 2
Puneți amestecul de salată verde, carne de crab și sosul de fructe de mare în pahare de shot și terminați cu o pudră de piper cayenne și o lingură mică de caviar deasupra.
-
Pasul 3
Păstrați la rece. Serviți cu furculițe sau linguri mici.
#Cocktailuri #crab