Tipul bucătăriei:

Rețetă de cod la cuptor cu fasole de unt pentru rețetă de pește cu conținut scăzut de calorii

Cod la cuptor și fasole de unt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Cod de coajă, alb-perlat, cu crustă de parmezan de rozmarin, servit pe un sos de roșii cherry dulci și unt de fasole. Este masa perfectă în mijlocul săptămânii!


Ingrediente

  • ulei de masline 2 linguri
  • ceapă 1, tocat
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • semințe de fenicul ½ linguriță, zdrobită
  • roșii cherry conservate 400g tablă
  • fasole de unt 400g tablă, clătită și scursă
  • cod 2 coapse grosolane fără piele
  • firimituri de pâine 35g
  • rozmarin tocat pentru a face 1 linguriță
  • parmezan 25g, ras fin

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor. Gatiti ceapa si usturoiul timp de 8 minute pana se inmoaie. Se amestecă semințele de fenicul și se fierbe 1 minut. Adăugați roșiile cherry și aduceți-le la foc mic. Gatiti 15 minute pana se ingroasa usor. Se amestecă boabele de unt și se condimentează.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Așezați codul în fasole. Amestecați pesmetul, rozmarinul și parmezanul într-un castron mic și condimentați, apoi adăugați uleiul de măsline rămas și aruncați bine. Presărați pesmetul uniform peste pește și coaceți-l timp de 15 minute până se înroșește și peștele este gătit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 521
  • Gras 16.7g
  • Saturează 4.3g
  • Carbohidrați 41.7g
  • Zaharuri 13.9g
  • Fibră 10.9g
  • Proteină 45.6g
  • Sare 0,7g
.
#Cod #cuptor #și #fasole #unt
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast