Tipul bucătăriei:
Cod la cuptor și fasole de unt
- servește 2
- Uşor
Cod de coajă, alb-perlat, cu crustă de parmezan de rozmarin, servit pe un sos de roșii cherry dulci și unt de fasole. Este masa perfectă în mijlocul săptămânii!
Ingrediente
- ulei de masline 2 linguri
- ceapă 1, tocat
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- semințe de fenicul ½ linguriță, zdrobită
- roșii cherry conservate 400g tablă
- fasole de unt 400g tablă, clătită și scursă
- cod 2 coapse grosolane fără piele
- firimituri de pâine 35g
- rozmarin tocat pentru a face 1 linguriță
- parmezan 25g, ras fin
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor. Gatiti ceapa si usturoiul timp de 8 minute pana se inmoaie. Se amestecă semințele de fenicul și se fierbe 1 minut. Adăugați roșiile cherry și aduceți-le la foc mic. Gatiti 15 minute pana se ingroasa usor. Se amestecă boabele de unt și se condimentează.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Așezați codul în fasole. Amestecați pesmetul, rozmarinul și parmezanul într-un castron mic și condimentați, apoi adăugați uleiul de măsline rămas și aruncați bine. Presărați pesmetul uniform peste pește și coaceți-l timp de 15 minute până se înroșește și peștele este gătit.
Informatii nutritionale
- Kcals 521
- Gras 16.7g
- Saturează 4.3g
- Carbohidrați 41.7g
- Zaharuri 13.9g
- Fibră 10.9g
- Proteină 45.6g
- Sare 0,7g