Skip to content

Tipul bucătăriei:

13067

Cod la pungă cu roșii, chorizo ​​și fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de cod la cuptor cu roșii, chorizo ​​și fasole este foarte ușor de făcut și este plină de arome delicioase spaniole. Este o modalitate excelentă de a folosi varietatea fantastică de roșii pe care o cultivăm în Marea Britanie.


Încercați acest fel de mâncare de cod în stil spaniol, apoi verificați macroul spaniol, merluciu spaniol și mai multe rețete în stil spaniol.

Ingrediente

  • chorizo 125 g, tăiate cubulețe de 1 cm
  • ulei de masline
  • fasole de unt Tavă de 400 g, scursă și clătită
  • amestec de roșii roșii sau galbene 500 g, restul taiat cubulete
  • măsline negre fără sâmburi 20
  • pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată grosier
  • oțet de sherry 1 lingura
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • piure de tomate 1 lingura
  • file de cod fără piele 1 mare (aproximativ 300-400g), sau 2 mai mici
  • boia dulce afumată câteva ciupituri

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune chorizo-ul și 1 lingură de ulei într-o tigaie rece, apoi prăjești la foc blând până când bucățile încep să se crocante și s-a adunat mult ulei de portocale în tigaie. Folosiți o lingură cu fantă pentru a scoate chorizo-ul, astfel încât să rămână uleiul și puneți într-un castron cu fasole, roșiile, măsline, pătrunjel, oțet, zahăr, piure de roșii și multe condimente și amestecați.

  • Pasul 2

    Tăiați o bucată mare de pergament și puneți-o într-o tavă de dimensiunea aproximativ A4, astfel încât hârtia să depășească. Puneți amestecul de chorizo ​​în mijlocul hârtiei. Stropiți codul cu puțină boia de ardei și mai multe condimente și puneți deasupra legumelor. Stropiți peste uleiul de chorizo ​​din tigaie, apoi strângeți marginile hârtiei și strângeți împreună pentru a sigila într-un colet. Dam tava la cuptor si coacem 20-30 de minute, sau pana cand pestele este fiert.

  • Pasul 3

    Deschideți pachetul de la masă și mai presărați puțin pătrunjel, dacă doriți, înainte de a o lingura între farfurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 575
  • Gras 25.9g
  • Saturate 7.9g
  • Carbohidrați 27.4g
  • Fibră 10.5g
  • Proteină 52.9g
  • Sare 3g
#Cod #pungă #roșii #chorizo #și #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *