Tipul bucătăriei:
Cod prăjit în tigaie cu fasole uriașă și bietă
- servește 2
- Uşor
Consultați rețeta noastră ușoară de tocană de cod prăjită la tigaie cu fasole mare de unt. Această rețetă rapidă de pește este săracă în calorii și gata în 25 de minute – masă simplă pentru două săptămâni
Ingrediente
- ulei de masline 3 linguri
- ceapa verde 1 buchet, tocat
- Chard elvețian 200g, tulpini tocate, frunze mărunțite
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- boia afumată ½ linguriță
- supă de pui 300ml
- fasole mare de unt Borcan de 660g, scurs și clătit
- cod 2 fileuri fără piele
- făină simplă 1 lingură, condimentată
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie. Gatiti ceapa de primavara, tulpinile de acelasi si usturoiul timp de 5 minute sau pana cand tulpinile de acelasi incep sa devina fragede. Se amestecă boia de ardei, frunzele de brută și de breton, se acoperă și se fierbe timp de 3 minute. Adăugați boabele de unt și încălziți ușor 2-3 minute.
-
Pasul 2
Se aruncă codul în făină, apoi se prăjește într-o tigaie separată în 1 lingură de ulei timp de 3 minute pe fiecare parte până devine aurie. Se servește cu tocană de fasole și brustă.
Informatii nutritionale
- Kcals 531
- Gras 19.2g
- Saturează 3g
- Carbohidrați 37.2g
- Zaharuri 4.3g
- Fibră 14.8g
- Proteină 45g
- Sare 1.2g