Skip to content

Tipul bucătăriei:

7617

Colete de halibut cu crema de cocos, chilli si lime

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Grătarele nu sunt doar pentru plăci de carne. Pachetele de pește, pui sau legume de inspirație asiatică pot fi asamblate în câteva minute și răcite până când ești gata să le faci pe grătar – folosește folie cu două straturi (sau frunze de banană pentru un factor de prezentare suplimentar).


Ingrediente

  • frunze de bananier (din secțiunea congelatoare a supermarketurilor asiatice. Vizitați thailand-uk.com pentru cel mai apropiat magazin) sau folosiți folie cu două straturi pentru ambalare
  • file de halibut 6, 125 g fiecare
  • Crema de nuca de cocos 200 ml
  • sos de pește 2 linguri
  • ardei iute roșu 1, însămânțat și tocat
  • tei 2, zestă
  • ghimbir 2 linguri, tocate
  • coriandru un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge grătarul. Faceți 6 pachete mari folosind foi de banane sau folie dublată. Împărțiți peștele între ele. Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mic. Împărțiți între pachete și sezon.

  • Pasul 2

    Sigilați coletele cu o scobitoare sau pliând marginile foliei. Se pune pe gratar 10 minute apoi se scoate. Se serveste cu orez si niste sos dulce de iute chilli.

#Colete #halibut #crema #cocos #chilli #lime
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *