Tipul bucătăriei:
Colete de pește cu roșii și capere
- serveste 2
- Uşor
Această cină sănătoasă cu pește la cuptor se prepară rapid și este cel mai bine servită stropită cu rucola pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi. Încărcați-l cu pâine crosta în parte.
Ingrediente
- pește alb ferm și durabil 2 × 150 g fileuri groase
- ulei de măsline extra virgin
- roșii cherry mici 200 g, tăiate la jumătate
- tarhon un buchet mic tocat
- eşalotă 2, tocate foarte fin
- capere nonpareille 1 lingura
- otet de vin alb 2 lingurite
- rachetă sau alta salata de servit
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se condimentează peste tot. Se amestecă 2 linguri de ulei și restul ingredientelor (cu excepția ruchei) și se condimentează. Împărțiți între 2 foi de folie și puneți deasupra un file. Strângeți folia pentru a face 2 colete. Se pune pe o tava de copt si se da la cuptor pentru 20 de minute.
-
Pasul 2
Pentru a servi, asezati fileurile de peste pe o farfurie si puneti deasupra amestecul de rosii si sucurile cu lingura. Imprăștiați cu racheta.
Informatii nutritionale
- Kcals 242
- Carbohidrați 3.9g
- Proteină 28.7g
- Gras 12.5g
- Sare 0,64g
- Fibră 1.3g
#Colete #pește #roșii #și #capere