Skip to content

Tipul bucătăriei:

2137

Colete de pește cu roșii și capere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această cină sănătoasă cu pește la cuptor se prepară rapid și este cel mai bine servită stropită cu rucola pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi. Încărcați-l cu pâine crosta în parte.


Ingrediente

  • pește alb ferm și durabil 2 × 150 g fileuri groase
  • ulei de măsline extra virgin
  • roșii cherry mici 200 g, tăiate la jumătate
  • tarhon un buchet mic tocat
  • eşalotă 2, tocate foarte fin
  • capere nonpareille 1 lingura
  • otet de vin alb 2 lingurite
  • rachetă sau alta salata de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se condimentează peste tot. Se amestecă 2 linguri de ulei și restul ingredientelor (cu excepția ruchei) și se condimentează. Împărțiți între 2 foi de folie și puneți deasupra un file. Strângeți folia pentru a face 2 colete. Se pune pe o tava de copt si se da la cuptor pentru 20 de minute.

  • Pasul 2

    Pentru a servi, asezati fileurile de peste pe o farfurie si puneti deasupra amestecul de rosii si sucurile cu lingura. Imprăștiați cu racheta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 242
  • Carbohidrați 3.9g
  • Proteină 28.7g
  • Gras 12.5g
  • Sare 0,64g
  • Fibră 1.3g
#Colete #pește #roșii #și #capere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *