Tipul bucătăriei:

O farfurie albastră strălucitoare cu tostadas de crab deasupra

Cost tostadas

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • Serveste 4-6 ca gustare sau aperitiv
  • Uşor

Această rețetă provine de la Tacos Padre, o tarabă de la Borough Market din Londra. Este o sărbătoare vibrantă a cărnii de crab și este cel mai bine decorat cu coriandru, jalapeños și var proaspăt


Faceți aceste tostadas de crab, apoi verificați tostada de plătică, tacos de pește, fajitas de somon și rețete mexicane mai ușoare.

De asemenea, încercați rețetele lui Tacos Padre pentru suadero cu coaste scurte și guacamol roșu.

Ingrediente

  • tortilla de porumb 4

BAZA MARE CRABMEAT

  • ulei vegetal ½ lingură
  • ceapă 1 mic, tocat mărunt
  • pulbere de guajillo sau chipotle 1 linguriță
  • pasta de tamarind 1 lingură
  • lămâie verde ½, suc
  • carne de crab maro 125g

CAPACITATE DE CARBUN ALB

  • carne de crab albă 225g, cules
  • castravete ¼, tăiat cubulețe
  • jalapeño ½, feliat subțire
  • coriandru o grămadă mică, tulpini tocate mărunt, frunze tocate grosier
  • lămâie verde ½-1, suc

GARNITURĂ

  • avocado ½, cu pietre, decojite și tăiate felii
  • coriandru o mână de frunze
  • jalapeño ½, feliat
  • lămâie verde 1, tăiat în pene

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C / gaz ½ și rupeți tortilla în jumătate. Întindeți-vă pe tăvile de gătit și gătiți-le în cuptor timp de 40-50 de minute sau până când sunt uscate și crocante.

  • Pasul 2

    Pentru baza maro de crab, încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ceapa cu un vârf de sare timp de 5-10 minute sau până se înmoaie. Adăugați pudra de guajillo și gătiți încă un minut. Adăugați tamarindul, sucul de lămâie și carnea de crab maro, condimentați și amestecați.

  • Pasul 3

    Pentru toppingul de carne de crab alb, combinați carnea de crab, castraveții, jalapeño, coriandrul și sucul de lămâie (după gust), apoi condimentați. Puneți carnea de crab maro pe tostada caldă, apoi îngrămădiți deasupra amestecul de crab alb. Se ornează cu niște avocado, frunze de coriandru, felii de jalapeño și pene de tei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 140
  • Gras 4.9g
  • Saturează 0,8g
  • Carbohidrați 9.6g
  • Zaharuri 1.3g
  • Fibră 2.3g
  • Proteină 13.2g
  • Sare 0,56g
.
#Cost #tostadas
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast