Tipul bucătăriei:
Crab la cuptor și gnocchi cu lămâie
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de gnocchi de crab și lămâie la cuptor se simte îngăduitoare, dar este foarte rapid și ușor de făcut, ceea ce o face o opțiune excelentă la mijlocul săptămânii
Încercați acest gnocchi de crab și lămâie la cuptor, apoi consultați mai multe rețete de gnocchi.
Vrei să înveți cum să faci gnocchi de la zero? Urmați rețeta noastră ușoară de gnocchi de casă.
Ingrediente
- Gnocchi 1 pachet, aproximativ 400 g
- crema dubla 150 ml
- parmezan sau grana padano 30 g, plus puțin mai mult
- lămâie ½, suc
- carne albă de crab 100 g
- pătrunjel cu frunze plate un pumn de frunze, tocate
- salata verde imbracata a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gnocchii se fierb în apă clocotită cu sare urmând instrucțiunile de pe ambalaj, apoi se scurg bine.
-
Pasul 2
Se încălzește smântâna dublă într-o tigaie, apoi se amestecă parmezanul și sucul de lămâie. Lasam sa clocoteasca apoi luam de pe foc, adaugam crabul, patrunjelul si gnocchi. Turnați într-o tavă mică de copt și presărați peste puțină brânză. Se pune sub un gratar incins timp de 2-3 minute pana devin aurii si clocotesc. Se serveste cu salata.
Informatii nutritionale
- Kcals 729
- Gras 45.1g
- Saturate 28.1g
- Carbohidrați 55,7g
- Zaharuri 1.8g
- Fibră 3.9g
- Proteină 23.2g
- Sare 2.3g