Skip to content

Tipul bucătăriei:

Bulion de creveți și creveți

Creson și bulion de creveți fierbinți și acru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aceasta este o supă asiatică delicioasă și neobișnuită care, în ciuda numărului de ingrediente, este atât de ușor de preparat. Baza este un bulion bine aromat, fierbinte și acrișor, în care sunt gătiți creveții și cresonul. Nu ar putea fi mai ușor


Ingrediente

  • otet de orez sau otet de vin alb 3 linguri
  • supa de legume sau pui 500 ml
  • sos de soia 1 lingura
  • zahăr tos auriu 1-2 lingurite
  • rădăcină de ghimbir Bucata de 2,5 cm, decojita si taiata felii subtiri
  • ardei iute roșu 2 mici calde, feliate subțiri
  • ceapa verde 3, feliate subțire
  • creveți cruzi curățați 300 g dintr-o sursă durabilă
  • nasturel 1 mănunchi, tulpini slăbite)

Metodă

  • Pasul 1

    Punem intr-o cratita otetul, bulionul, sosul de soia, zaharul (incepe cu 1 lingurita si adaugam a doua la sfarsit daca vrei supa mai dulce), ghimbirul, ardeii iute si ceapa primavara si dam la foc mic.

  • Pasul 2

    Gatiti un minut apoi adaugati crevetii si gatiti pana devin roz. Se amestecă cu nasturel și se oprește focul. Gustați și adăugați mai mult zahăr dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 155
  • Gras 1.6g
  • Saturate 0,2g
  • Carbohidrați 6.6g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 29g
  • Sare 2.49g
#Creson #și #bulion #creveți #fierbinți #și #acru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *