Tipul bucătăriei:
Creveți, avocado și rucola orzo
- serveste 2
- Uşor
Încercați felul nostru de mâncare cu conținut scăzut de calorii și fără lactate pentru o masă ușoară și hrănitoare la mijlocul săptămânii
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- supa de pește sau legume 300 ml
- orzo 150 g
- pulverizați ulei de măsline
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ardei iute roșu ½, tocat
- creveți cruzi curățați 200 g
- lămâie ½, cu coaja si zeama
- avocado ½, cu pietre și cuburi
- rachetă o mână
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește bulionul într-o tigaie până se fierbe. Introduceți orzo și gătiți timp de 6-8 minute, până când se înmoaie. Se scurge si se lasa la racit in sita in timp ce gatesti crevetii.
-
Pasul 2
Se încălzește un spray de ulei într-o tigaie. Adăugați usturoiul și ardeiul iute și prăjiți timp de un minut până se parfumează. Adăugați creveții și coaja de lămâie și gătiți timp de 2 minute până când creveții devin roz. Adăugați sucul de lămâie, cu o măcinare bună de piper negru.
-
Pasul 3
Se amestecă orzo cald cu creveții fierți și se pliază prin avocado. Împărțiți în farfurii, apoi acoperiți cu frunze de rucola.
Informatii nutritionale
- Kcals 446
- Gras 9.2g
- Saturate 1.9g
- Carbohidrați 52.6g
- Zaharuri 2.5g
- Fibră 4.4g
- Proteină 34.7g
- Sare 1.1g