Fara gluten

Tipul bucătăriei:

O tavă de argint acoperită cu creveți roz suculenți, cu un sos verde pe lateral

Creveți BBQ cu salsa de coacăz prăjită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Credeți sau nu, creveții și agrișele sunt făcute unul pentru celălalt. Încercați-le împreună în această rețetă de grătar super simplă


Încercați rețeta noastră de creveți BBQ, apoi încercați întreaga noastră dorată la grătar, salata noastră de pepene verde pentru un grătar suprem.


Creveții și agrișele pot suna ca o combinație ciudată, dar aciditatea agrișelor le face un înlocuitor excelent pentru tomatillo, care poate fi greu de găsit în Marea Britanie. Agrișele variază foarte mult în ceea ce privește dulceața, așa că adăugați zahărul cu precauție pentru a vă asigura că aveți suficientă aciditate. Salsa ar trebui să fie plăcut acră.

Ingrediente

  • întregi creveți fără coajă 36
  • fulgi de chilli uscat câteva ciupituri

SALSA

  • agrișe verzi 450g
  • ceapă 1 mic
  • usturoi 2 cuișoare
  • coriandru o mana mare de frunze, tocate
  • lămâie verde 1, suc
  • ardei iute verzi 2, 1 lăsat întreg, 1 tocat mărunt
  • zahăr pudră 3 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Pregătiți grătarul pentru gătit direct, răspândind cărbunii într-un strat uniform. Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6.

  • Pasul 2

    Pune agrișele într-un vas de prăjit și gătește-le la cuptor timp de 20 de minute, până se prăbușesc și se carbonizează în anumite locuri. Puneți într-un blender sau robot de bucătărie cu toate ingredientele de salsa, cu excepția zahărului și a ardeiului iute verde tocat mărunt, și amestecați. Adăugați un vârf mare de condimente, apoi adăugați o linguriță de zahăr odată, până când salsa este plăcut dulce și acrișoară. Adăugați chiliul tocat mărunt și amestecați.

  • Pasul 3

    Aruncați creveții cu niște condimente și fulgi de chilli și gătiți la grătar 1 minut pe fiecare parte, sau până la roz. (Alternativ, încălziți o tigaie mare sau tigaie la foc mare. Se strecoară creveții cu puțin ulei apoi prăjiți sau plătiți, în loturi, timp de 1 minut pe fiecare parte până când sunt carbonizate și roz.) Se servește imediat cu salsa.

Informatii nutritionale

  • Kcals 100
  • Gras 0,8g
  • Saturează 0,2g
  • Carbohidrați 9.6g
  • Zaharuri 9.3g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 12.2g
  • Sare 0,4g
.
#Creveți #BBQ #salsa #coacăz #prăjită
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast