Skip to content

Tipul bucătăriei:

Creveți Skagen (Skagenröra)

Creveți Skagen (Skagenröra)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4-6 ca starter
  • Uşor

Acest simplu starter de creveți este oferit de bucătarul executiv Henrik Ritzén la restaurantul nordic Aquavit, Londra. Dacă nu puteți obține hrean proaspăt, folosiți în schimb 1 lingură de sos de hrean


Ingrediente

  • creveti 400g, fiert și curățat
  • maioneză 150g
  • mărar 1 buchet, tocat mărunt, câteva crenguțe rezervate, pentru a servi
  • hrean 1 linguriță, ras
  • aluat 4 felii, prăjite
  • icre de somon a servi, (opțional)
  • lămâie 1, încastrat

Metodă

  • Pasul 1

    Tocati jumatate de creveti si puneti intr-un vas cu restul de creveti intregi. Adăugați maiaua cu mărar, hrean și condimentați. Puneți la frigider pentru 10-20 de minute înainte de a servi pâine prăjită, cu câteva păpuși de icre de somon, dacă doriți, câteva crenguțe de mărar și o pană de lămâie pentru stoarcere.

Informatii nutritionale

  • Kcals 276
  • Gras 19.4g
  • Saturează 1.6g
  • Carbohidrați 11.2g
  • Zaharuri 1.5g
  • Fibră 1.1g
  • Proteină 13.6g
  • Sare 1.4g
.
#Creveți #Skagen #Skagenröra
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *