Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Cele mai bune rețete de curry de pește

Curry de pește din Caraibe

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați rețeta noastră vibrantă de curry de pește cu pudră de curry din Caraibe, ardei iute din capotă scoțiană și lapte de cocos cremos


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Puteți folosi orice pește alb ferm pentru aceasta – codul, eglefinul și merluciul funcționează bine. Căutați Dunn’s River Mild Caribbean Curry Powder în culoarul condimentelor sau folosiți în schimb o pudră de curry indiană ușoară.

Ingrediente

  • fileuri de pește alb fără piele 4 mari
  • lămâie ½, suc
  • pudră de curry ușoară din Caraibe 2 linguri
  • ulei de arahide 1 lingură
  • ceapa verde 1 buchet, feliat
  • ghimbir o bucată mică, ras fină
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • scotch bonnet chilli 1, tocat mărunt
  • ardei roșu 1, tocat în bucăți
  • cimbru 1 linguriță de frunze, tocate, plus un plus de servit
  • lapte de nucă de cocos 400g tablă
  • orez gatit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Frecați peștele cu sucul de lămâie, 1 linguriță de pudră de curry și câteva condimente și lăsați să stea în timp ce preparați sosul. Încălziți uleiul într-o cratiță mică sau într-o tigaie adâncă cu capac. Gatiti ceapa de primavara, ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute si piperul timp de 5 minute, apoi amestecati praful de curry ramas si cimbru si gatiti 1 minut. Adăugați laptele de cocos și fierbeți, descoperit, timp de 10 minute până când sosul s-a îngroșat.

  • Pasul 2

    Adăugați peștele, împingând în sos, apoi acoperiți cu un capac și fierbeți ușor timp de 8-10 minute sau până când peștele se fulge ușor. Se împrăștie cu puțin cimbru proaspăt și se servește cu orez.

Informatii nutritionale

  • Kcals 341
  • Gras 21.3g
  • Saturează 15.5g
  • Carbohidrați 6.9g
  • Zaharuri 4.3g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 28.9g
  • Sare 0,4g
.
#Curry #pește #din #Caraibe
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *