Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Cuscus gigant cu bulion de peste picant

Cuscus gigant cu bulion de peste picant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Un mic efort

Condimentează-ți viața cu această rețetă rapidă și ușoară de cușcuș picant, bulion de roșii și pește. Harissa din aceasta conferă preparatului o margine minunat de afumată


Ingrediente

  • cuscus gigant 150 g
  • ulei de masline
  • eşalotă 2, tăiate în jumătate și feliate
  • harissa 1 lingură
  • roșii prune baby 150 g, tăiate la jumătate pe lungime
  • supă de pui 400 ml
  • piure de tomate 1 lingură
  • cod fără piele, dezosat sau alt pește alb ferm 200 g, tăiate în bucăți
  • creveți cruzi decojiți 150 g
  • lămâie ½, cu coaja si zeama
  • pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți cușcușul gigant urmând instrucțiunile de pe pachet.

  • Pasul 2

    Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie și se prăjește șalota până se înmoaie, apoi se amestecă harissa și se fierbe încă un minut. Adăugați roșiile, bulionul, piureul de roșii și fierbeți timp de 5 minute. Adăugați peștele și creveții, acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute până când sunt fierte. Se amestecă coaja și sucul de lămâie.

  • Pasul 3

    Turnați cușcușul în boluri, puneți o oală peste bulionul de pește și terminați cu pătrunjel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 544
  • Gras 9.1g
  • Saturează 1.6g
  • Carbohidrați 63,7g
  • Zaharuri 7.5g
  • Fibră 6.9g
  • Proteină 48.4g
.
#Cuscus #gigant #bulion #peste #picant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast