Skip to content

Tipul bucătăriei:

dorada indian spionată

Dorada cu condiment indian

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Cea mai bună rețetă de pește la grătar. Dorada integrală asezonată cu turmeric, ardei iute, iaurt și chimen are un gust uimitor după o învârtire la grătar


Ingrediente

  • dorada 2 întregi, eviscerați și curățați
  • ghimbir 2 linguri, ras
  • catei de usturoi 4, zdrobit
  • iaurt simplu 6 linguri
  • ulei de masline
  • curcumă 2 lingurite
  • pudră blândă de ardei iute 2 lingurite
  • semințe de chimen 3 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați pielea a 2 dorada pe fiecare parte cu un cuțit ascuțit. Se amestecă ghimbirul cu căței de usturoi, se condimentează cu sare, apoi se freacă peste tot.

  • Pasul 2

    Amestecați iaurt simplu cu 2 linguri de ulei de măsline, turmeric, pudră de ardei iute, 3 linguri de semințe de chimen și condimente. Utilizați pentru a acoperi peștele în interior și în exterior, apoi lăsați-l la rece până când este gata de gătit. gătiți direct pe grătarul (sau pe folie dacă vă este frică să nu se lipească) timp de 6-8 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte și ochii devin albi.

#Dorada #condiment #indian
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *