Skip to content

Tipul bucătăriei:

1143

Eglefin afumat cu arpagic, mazăre și cartofi zdrobit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Fileurile de eglefin afumat sunt gătite în unt și servite pe o zdrobită de cartofi, mazăre și arpagic. Terminați stropit cu o reducere de vin alb.


Ingrediente

  • cartofi mici de salată 300 g, tăiate la jumătate
  • Mazăre congelată 2 pumni
  • unt 50 g
  • file de eglefin afumat 2, aproximativ 150 g fiecare
  • vin alb sau bulion de pui o stropire
  • arpagic ½ grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti cartofii pana se inmoaie, apoi adaugati mazarea congelata in ultimele 2 minute de fierbere. Se zdrobește ușor cu jumătate de unt.

  • Pasul 2

    Încălziți restul de unt într-o tigaie și gătiți eglefinul timp de 3 minute pe fiecare parte. Scoateți eglefinul apoi adăugați un strop de vin sau supă de pui și reduceți puțin. Se amestecă arpagicul.

  • Pasul 3

    Pune cartoful pe 2 farfurii, deasupra cu eglefinul si untul de arpagic.

Informatii nutritionale

  • Kcals 438
  • Carbohidrați 27.6g
  • Proteină 33g
  • Gras 22.2g
  • Sare 3.33g
  • Saturate 13.3g
  • Fibră 3.1g
#Eglefin #afumat #arpagic #mazăre #și #cartofi #zdrobit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.